0
Košarka

(190913) -- BEIJING, Sept. 13, 2019 (Xinhua) -- Mathias Lessort of France dunks during the semifinal match between Argentina and France at the 2019 FIBA World Cup in Beijing, capital of China, Sept. 13, 2019. (Xinhua/Meng Yongmin)

IZGLEDA NIŠTA OD LESORA: Zamena već postoji!?

Objavljeno: 31.08.21 u 15:25

Posle dužeg pregovaranja ništa od transfera. 

Crvena zvezda i Matijas Lesor već neko vreme su u kontaktu i pregovaraju oko ličnih uslova igrača, delovalo je da je dogovor postignut, ali izgleda da nije. Kako saznaje Mocartsport razlozi zastoja u pregovorima su privatne prirode, ali i zbog toga što nije pronađen zajednički jezik oko novca.

Trener crveno-belih rekao je da želi da vrati Francuza u Beograd, ali je predsednik kluba Nebojša Čović malo „demantovao“ Radonjića rekavši da između ostalog razmišlja o nekim drugim igračima na centarskoj poziciji.

Pošto su pregovori propali, a pre nekoliko dana Cirbes je trenirao sa Crvenom zvezdom deluje kao da je Nemac spreman da preuzme ulogu centra u timu po treći pu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter