0
AdmiralBet ABA Liga

(19) Marko Simonovic-(33) Maik Zirbes-(30) Quincy Miller-(5) Ryan Thompson-(24) Stefan Jovic Round 6 Group A Euroleague basketball match between Strasbourg and Crvena Zvezda on November 19. 2015 in Strasbourg, France 19.11.2015. (photo: Bob Trauffler / STARSPORT)

BIVŠI IGRAČ ZVEZDE PONOVO NA TRENINZIMA KOD RADONJIĆA: Da li postoje šanse da ostane u klubu!?

Objavljeno: 31.08.21 u 09:54

Traži svoju formu.

Prema informacijama Mozzart Sport-a Crvena zvezda ima novog centra, makar na treninzima. U pitanju je košarkaš koji je već nosio dres kluba sa Malog Kalemegdana Majk Cirbes. Nemac trenutno nema angažman, a nakon rastanka sa Šababom, pitao je Dejana Radonjića da se priključi treninzima, kako bi se vratio u formu, što mu je crnogorski stručnjak dozvolio.

Kosarka Basketball ABA League Final-season 2018-2019, Play Off-Game 4
Buducnost v Crvena Zvezda
from left Branko Lazic Nemanja Nenadic Maik Zirbes Borisa Simanic Marko Keselj
Podgorica, 19.04.2019.
foto: Starsportphoto ©

Crveno-belima će ovo sigurno dosta značiti, jer su i dalje u potrazi za centrom, pa dok ga ne pronađu, Cirbes može predstavljati sjajan dodatak treninzima. Kako se proteklih dana pričalo, prva opcija za novu peticu je takođe bivši košarkaš crveno-belih Matijas Lesor, a predsednik kluba Nebojša Čović istakao je da se pregovara i sa drugim igračima.

Uz Majka Cirbesa, Dejan Radonjić je u trenažni proces uključio i nekoliko mladih igrača, iz Zvezde i FMP-a. U pitanju su Milutin Vujičić, Milutin Ostojić, Nikola Manojlović, Nemanja Popović i Marko Gušić. Crveno-beli će prvu pripremnu utakmicu odigrati večeras protiv FMP-a, dok ih u četvrtak očekuje i meč sa Megom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter