2
Domaći fudbal

Allano (R) and Sasa Zdjelar Fudbal-UEFA Conference League Play-Off Season 2021/2022-FK Partizan v SD Santa Clara (Portugalija) Beograd, 26.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

UEFA JE POKRENULA POSTUPAK PROTIV PARTIZANA: Konačna odluka se očekuje u narednim danima! (VIDEO)

Objavljeno: 30.08.21 u 19:16

Navodno je reč o rasizmu na utakmici protiv Santa Klare u Beogradu.

UEFA je zvanično  objavila da je pokrenula postupak protiv Partizana. Reč je o incidentu koji se dogodio na revanš utakmici plej-ofa kvalifikacija za ulazak u grupnu fazu Lige konferencija. Crno-beli su tada ugostili Santa Klaru. 

U saopštenju UEFA, ne navodi se koji je tačan razlog pokretanja disciplinskog postuka. Kako prenosi ‘Abola‘ iz Portugala, radi se o navodnom rasizmu domaćih navijača prema Alanu.

Ishod postupka će biti poznat u skorijem vremenskom periodu.

-U skladu sa članom 31. UEFA Disciplinskog pravilnika, UEFA etički i disciplinski inspektor je postavljen da ispita okolnosti incidenta koji se desio na stadionu Partizana tokom meča plej-ofa Lige koferencija koji su odigrali Partizan i Santa Klara 26. avgusta. Više informacija biće dostupno uskoro – navodi se na zvaničnom sajtu UEFA.

0
0

2 Komentara

  1. A šta se vidi .Pokažite da se vidi istina.Ako je tako onda uz snimak uhapsiti tog krivca.Treba ga pritisnuti da bi se saznala istina ko mu je platio za ovaj slucaj.Nemojte da radite kao 1941g

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter