0
Domaći fudbal

Aleksandar Katai (C) celebrates after scoring a goal Aleksandar Dragovic El Fardou Ben Nabouhane Sekou Sanogo Strahinja Erakovic Milan Rodic Milos Degenek (R) Fudbal-Super League Season 2021/2022 Cukaricki v Crvena Zvezda Beograd, 29.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

STIŽE OGROMNO POJAČANJE NA ‘MARAKANU’: Crveno-beli zagonetkom najavili da je važan posao gotov! (FOTO)

Objavljeno: 30.08.21 u 14:43

Fudbalski klub Crvena zvezda uskoro bi trebalo da predstavi novog igrača…

U danu tokom kog je jedan defanzivac napustio klub, crveno-beli su objavili fotografiju uz koju piše ‘lale u avgustu’. čime je indirektno najavljen potpis Rišaira Živkovića.

Na fotografiji na kojoj se vide bele lale i vetrenjača u pozadini, Živković je kao holandski internacionalac okarakterisan kao crvena lala sa grbom Zvezde na sebi. On je završio sve obaveze u Kini, pa bi kao slobodan igrač trebalo da se obaveže na trogodišnju vernost crveno-belima.

Živković je karijeru počeo u Groningenu, a njegov talenat nije promakao slaavnom Ajaksu, gde je igrao i za omladinski tim, a onda bio na pozajmicama u Viljemu i Utrehtu. Nakon odlaska iz Holandije igrao je za Ostende gde je bio od 2017. do 2019. godine, da bi se potom preselio u Čangčun Jatai, te bio na novoj pozajmici u Šefild junajtedu, da bi na kraju završio u redovima Guangžua, za koji je odigrao šest utakmica.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter