1
Domaći fudbal

goalkeeper Nikola Petric Fudbal-Super League Season 2021/2022 Proleter v Partizan Novi Sad, 17.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

SJAJNA UTAKMICA U NOVOM SADU: Proleter i Radnički podelili bodove! (VIDEO)

Objavljeno: 30.08.21 u 19:49

Iskusni Mirić izjednačio!

Proleter je na novosadskom Karađorđu dočekao ekipu kragujevačkog Radničkog u okviru Superlige Srbije.. Susret dva dosta mlada tima, doneo nam je veliku borbu od prvog minuta susreta.

Imao je tim sa Slane Bare jednu opasnu akciju po desnom boku, ali su uspeli da reaguju fudbaleri Radničkog i loptu pošalju u korner. Ipak, nije ih to puno ‘usrećilo’, jer je nakon kornera gol postigao Joković.. Mladi štoper fenomenalno je skočio i loptu smestio iza leđa golmana Radoša!

Povećao je na 2:0 Dilan Ortiz, ali mu je gol poništen opravdano, zbog ofsajd položaja!

Izjednačnje Radničkom donosio preiskusni Mirić.. Nakon velike gužve u kaznenom prostoru Proletera, Mirić je fenomenalnim udarcem uspeo da savlada do tog momenta neprikosnovenog Petrića!

Kraj utakmice je doneo dosta uzbuđenja.. Pre svega je Radnički iz Kragujevca imao ozbiljnu šansu nakon prekida, da bi već u sledećem napadu Proleter imao priliku za gol.. Šutirao je Kojić sa 20-ak metara, ali je smiren ostao golman.

Veliku radost Radničkom mogao je da donese Mirić u 89. minutu utakmice, kada je Mirić prošao pored golmana Petrića i postigao gol za 1:2.. Međutim reagovao je pomoćni sudija, opravdano odlučivši da je reč o ofsajd položaju.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter