0
Evrokupovi

(191023) -- BRUGGE, Oct. 23, 2019 (Xinhua) -- PSG's Kylian Mbappe celebrates his hat-trick during a Group A match of the 2019-2020 UEFA Champions League between Paris Saint-Germain (PSG) and Club Brugge in Brugge, Belgium, Oct. 22, 2019. (Xinhua/Zheng Huansong)

REAL NEMA NAMERU DA ODUSTANE: Madriđani nude 200 miliona evra za reprezentativca Francuske!

Objavljeno: 30.08.21 u 17:48

Očekuje se odgovor Parižana!

Uprava ‘kraljevskog’ kluba ne odustaje od dovođenja Kilijana Mbapea. Španci su poslali ponudu od 180 miliona evra, ali čelnici kluba iz Pariza su je odbili. Kako prenose mediji iz Španije, Real je spreman da ponudi i 200 miliona evra za sjajnog reprezentativca Francuske.

Klub koji sa klupe predvodi legendarni Karlo Anćeloti želi Mbapea što pre u Madridu. Čelnici Reala će morati da sačekaju odgovor Parižana.

Kilijan je nedavno odbio da potpiši novi ugovor sa Pari Sen Žermenom i već na leto 2022. godine će imati priliku da napusti tim kao slobodan igrač.

Mbape je mnogo puta istakao da bi karijeru voleo da nastavi u dresu Reala. Prelazni rok se završava 31. avgusta i očekuje se da će sam finiš biti veoma uzbudljiv. Nema sumnje da bi Kilijan Mbape bio veliko pojačanje za ekipu sa stadiona ‘Santijago Bernabeu’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter