0
olimpijske igre

FOTO: RTS/Screenshot

PARAOLIMPIJAC KOJI JE PLAKAO ZBOG SRBIJE DOBIO SNAŽNU PORUKU OD MAJKE: Mi veće zlato od njega nemamo, niti nam treba! (VIDEO)

Objavljeno: 30.08.21 u 22:55

Znali smo da je to naš Nebojša.

Srpski paraolimpijac Nebojša Đurić, u petak uveče je bez reči ostavio celu Srbiju. On je pokazao koliko voli svoju zemlju i koliko mu nastup na Paraolimpijskim igrama znači, a zaplakao je jer nije osvojio medalju. Njegova majka Anđelija, u razgovoru za Kurir, istakla je da je znala da će se njen sin obratiti Srbiji, čim je voditelj Dnevnika na RTS-u najavio emotivnu reakciju.

Kad je voditelj Dnevnika na RTS najavio da ćemo videti emotivnu reakciju srpskog paraolimpijca, znali smo da je to naš Nebojša! Kad su pustili snimak, muž i ja smo se zgledali, i počeli oboje da plačemo. Posle, poslala sam Nebojši poruku da nema mesta za suze. „Sine, ti imaš svoje zlato, sina Davida, dođi kući!“ Odgovorio je kratko: „Znam, slažem se, ali nisam ni ja od kamena, počela je Anđelija Đurić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Potom je otkrila i šta je poručila Nebojši pred put.

Kad je Nebojša krenuo u Japan, rekla sam mu: „Srećan put, sine, da se vratiš živ i zdrav i srećan“, to i sad kažem, on je naše zlato bio i ostao, mi veće od njega niti imamo niti nam treba.

FOTO: Paraolimpijski komitet Srbije

Za sam kraj, majka srpskog paraolimpijca je istakla da je Nebojša u sport uložio sve što ima.

A kako da podnesem njegove suze kad znam koliko ih je za ovih 11 godina, otkako se povredio, prolio. I on i mi. I znam koliko se posvetio sportu, uložio je sve što ima, sve što može. Koliko je odgovoran, koliko je samo trenirao, davao sve od sebe, zaključila je Anđelija Đurić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter