0
ATP

Tennis-ATP 250 Belgrade Open 2021-Final-Novak Djokovic v Alex Molcan (SVK) Beograd, 29.05.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NOVAK JE DONEO ODLUKU: Usledio je neočekivan poziv, a srpski as je ovom košarkaškom klubu obećao jednu stvar! (VIDEO)

Objavljeno: 30.08.21 u 12:14

Prihvatio je njihov poziv.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković kreće u pohod ka tituli na poslednjem gredn slemu u ovoj sezoni, US openu. U prvo meču, preko puta srpskog asa stajaće Danac Helger Run, a meč je na programu u noći između utorka i srede od jedan sat posle ponoći po našem vremenu.

Na zvaničnoj stranici košarkaškog kluba Mornar objavljen je video snimak gde je prvi reket sveta prihvatio da dođe u Bar. Novak je istakao da nikada nije posetio ovaj grad i da se raduje druženju sa čelnicima kluba.

– Veliki pozdrav iz Njujorka za Mihaila i Đorđija Pavićevića od Novaka i cele teniske ekipe. Malopre sam rekao vašoj ćerki da nikada nisam bio u Baru, dobio sam poziv zvanično, hvala vam puno, nadam se da ću imati priliku da vas upoznam i da se družimo. Sve najbolje – rekao je u video poruci Novak Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter