0
Evropske lige

Printskrin: Instagram / baby_tti_oficial

‘LOŠ ČOVEK I BITANGA’: Proslavljeni fudbaler razbesneo ‘ultase’ – propustio utakmicu zbog povrede, pa otišao u noćni klub! (VIDEO)

Objavljeno: 30.08.21 u 10:13

Nema sumnje da je Dani Alveš jedan od najboljih desnih bekova u istoriji fudbala.

Iskusni Brazilac je u svojoj bogatoj karijeri osvojio sve što se može osvojiti, ali sada, kada se polako približilo vreme da kopačke okači o klin, uspeo je da izazove bes neviđenih razmera kod navijača Sao Paula.

On je dres ovog kluba obukao nakon što je završio svoju epizodu u francuskom velikanu PSŽ-u, i na taj način ispunio svoj dečački san. U svojoj domovini za protekle dve godine on je upisao 95 nastupa. Alveš je zbog povrede propustio meč protiv Huventudea, ali se malo kasnije na internetu pojavio snimak kako nekadašnji as Barselone uživa u jednom noćnog klubu.

Ovakvo ponašanje izazvalo je ogroman bes kod ultrasa Sao Paula koji su mu poručili da više ne računa na njih.

Žao mi je što nisam stigao u Santo Kupido na vreme da uhvatim ove ološe u klubu. Najgore pojačanje u istoriji je ovaj „mikrob“ Dani Alveš, loš čovek i bitanga. Rekao je da mu je san da završi karijeru ovde, ali završiće je u svojoj kući kao džeparoš – stoji u objavi na Instagramu kod vođe navijača Sao Paula.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter