0
Evropske lige

(191020) -- TORONTO, Oct. 20, 2019 (Xinhua) -- Wayne Rooney of D.C. United reacts during the first round match of the 2019 Major League Soccer (MLS) Cup Playoffs between D.C. United and Toronto FC at BMO Field in Toronto, Canada, Oct. 19, 2019. (Photo by Zou Zheng/Xinhua)

LEGENDA JUNAJTEDA IMA JASNU PORUKU ZA SOLSKJERA: ‘Pozicija je takva da Ole Gunar mora početi da osvaja titule’

Objavljeno: 30.08.21 u 16:20

Nekadašnji napadač veruje u uspehe ekipe sa ‘Old Traforda’.

Aktuelni prelazni rok je veoma uzbudljiv od samog starta. Tokom leta smo postali svedoci istorijskih transfera. Lionel Mesi je po prvi put u profesionalnoj karijeri napustio Barselonu i pojačao redove Pari Sen Žermena. Nije se dugo čekalo na novu ‘bombu’.

Kristijano Ronaldo je nedavno napustio crno-bele iz Torina i izborom novog kluba je oduševio brojne ljubitelje fudbala širom planete. Fenomenalni Portugalac se vratio u Mančester junajted. Ronaldo je na ‘Teatru snova‘ nastupao u periodu od 2003. do 2009. godine, a sa Junajtedom je osvojio i prestižni trofej Lige šampiona.

Apetiti ekipe iz Mančestera su porasli dovođenjem novih igrača. U klub su pre Kristijana stigli Džejdon Sančo iz Borusije Dortmund i iskusni defanzivac Rafael Varan. Francuski štoper je u prethodnim godinama sa uspehom nosio dres slavnog Real Madrida.

Povodom dolaska Kristijana Ronalda, oglasio se i nekadašnji as Mančester junajteda Vejn Runi. Vejn je trenutno trener Derbi Kauntija. Legenda Junajteda ističe da je sada pravi trenutak da klub sa Solskjerom počne da osvaja titule. Runi smatra da Ole Gunar ima fenomenalnu ekipu.

Kristijano je jedan od najboljih igrača na svetu, osvajao je titule gde god je igrao. I dalje želi da bude najbolji, pa sam uveren da će imati veliki uticaj na igru Junajteda ove sezone – rekao je šef stručnog štaba Derbi Kauntija.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI DAN ZA ZVEZDINE OMLADINCE: Osam potpisa za budućnost kluba iz Ljutice Bogdana!

Ole Gunar Solskjer je sada u poziciji da mora da počne da osvaja titule, s obzirom na to kakvu ekipu ima – istakao je nekadašnji as ekipe sa stadiona ‘Old Traford‘.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter