Filip Kostic Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Portugal Beograd, 27.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
in , , ,

KREĆU NA SVE ILI NIŠTA: Lacio ‘podigao’ cifru za Kostića, čeka se ekspresan odgovor Ajntrahta!

Saga oko potencijalnog transfera Filipa Kostića u Lacio i dalje traje.

Velikan iz Rima kreće u totalnu ‘ofanzivu’ na srpskog reprezentativca. Letnji prelazni rok se približava kraju, a Lacio svim silama pokušava da u svoje redove dovede Filipa Kostića.

Lacio je za Kostića već ponudio 15.000.000 evra, a iako je delovalo da preko te cifre neće ići, desilo se čudo. Poslednja ponuda ekipe iz Rima teška je 20.000.000 evra, ali u tu brojku su uključeni i bonusi. Sada se čeka odgovor iz Frankfurta, koji bi mogao da usledi već u toku današnjeg dana.

Fudbal Soccer UEFA EURO 2020 Qualifiers- Playoff-Srbija v Scotland
Filip Kostic
Beograd, 12.11.2020.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Odnos između Kostića i čelnika Ajntrahta je vrlo uzdrman, oni ne žele da ga prodaju, ali srpski fudbaler po svaku cenu hoće da promeni sredinu. Krilni igrač je odbio da trenira, pa zbog toga nije igrao protiv Arminije. Kostiću je navodno poručeno da može da napusti klub u slučaju adekvatne ponude. Lacio je do sada bio negde na cifri od 15.000.000 evra, ali je onda sada podignuta za 5.000.000 evra. Sada je sve na čelnicima Ajntrahta, a kako će se situacija odvijati ostaje nam da vidimo.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

BRANKO LAZIĆ ZADOVOLJAN KAKO TEKU PRIPREME: ‘Oseća se stara hemija u ekipi!’

OKTAGONBET TIKET DANA: Domaća liga donosi zaradu!