1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

KAPITEN ZAGORAC I NOVAJLIJA AVRAMOVIĆ SVESNI IZAZOVA: Igrati za Partizan je velika odgovornost! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 30.08.21 u 21:28

Predstavljeni su novi dresovi.

KK Partizan je večeras predstavio nove dresove za predstojeću sezonu. Ceremoniji su prisustvovali novi kapiten crno-belih Rade Zagorac, košarkaš Aleksa Avramović, kao i trener Željko Obradović i predsednik Ostoja Mijailović.

Veliko mi je zadovoljstvo što sa Aleksom predstavljam novi dres.Već četvrtu godinu kao igrač Partizana sam svedok da proizvođač naše opreme ‘Under armour’ pomera granice. Dres ne osećam na svom telu, to je najvažnije, rekao je Rade Zagorac.

Novajlija u crno-belom dresu Aleksa Avramović, stigao je kao veliko pojačanje nakon nastupa u španskom Estudijantesu. Srpski reprezentativac je istakao da je čast i i prvilegija braniti boje Partizana, ali da je svestan odgovornosti i težine ovog dresa.

Igrati za Partizan je velika odgovornost. Meni je čast i privilegija da branim boje ovog kluba. Krenuću od Čačka, trener je iz Čacka… Mnogi su došli odatle u Partizan. Doprineli su usponu košarke, pa ću se tako i ja potruditi da na pravi način reprezentujem klub i Srbiju, istakao je Avramović.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter