1
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2020-2021 Partizan v Indjija FK Partizan players igraci ilustracija Illustration Nemanja Miletic Takuma Asano Aleksandar Scekic Uros Vitas Sasa Zdjelar goalkeeper Aleksandar Popovic Umar Sadiq Filip Stevanovic Slobodan Urosevic Beograd, 22.08.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ERUPCIJA U HUMSKOJ ULICI: ‘Parni valjak’ rešava pitanje štopera, crno-beli dres oblači miljenik Grobara!

Objavljeno: 30.08.21 u 12:50

Fudbaler koga Grobari obozavaju ponovo će obući crno-beli dres.

Letnji prelazni rok se približava kraju, a delovalo je da u Humskoj ulici neće biti novih pojačanja. Međutim, čelnici Partizana će realizovati još jedan transfer. Naime, kako Telegraf saznaje, u crno-belu familiju se vraća Nemanja Miletić.

Popularni ‘Ćelavi’ je prethodne sezone nastušao za Al Raed iz Saudijske Arabije,a  ovaj posao će biti završen za dva dana.

BELGRADE, SERBIA – AUGUST 27: Nemanja Miletic (R) of Partizan in action against Aleksandrs Solovjovs (L) of RFS Riga during the UEFA Europa League qualification match between Fk Partizan Belgrade and RFS Riga at Stadion FK Partizan on August 27, 2020 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Miletić je sa pomenutim klubom sporazumno raskinuo ugovor, s tim što će Arapi morati da isplate defanzivcu zagarantovanu zaradu u naredne dve sezone, koliko ga je vezivao ugovor.

Ovu situaciju pomno je pratio Partizan, uspeo je da kontaktira Nemanju i dogovoreno je da ‘Ćelavi’ potpiše jednogodišnji ugovor sa timom iz Humske. Crno-beli kubure sa centralnim defanzivcima, jer Aleksandar Stanojević trenutno računa samo na Igora Vujačića, Sinišu Saničanina i Bojana Ostojića. 

Podsetimo, Miletić je crno-beli dres obukao u julu 2017. godine. Tada je u Partizan došao kao pojačanje na poziciji štopera, ali je sticajem nekih okolnosti prekomandovan na poziciju desnog beka. Za Partizan je upisao 141 nastup, a 9 puta je zatresao protivničku mrežu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter