0
Domaći fudbal

FOTO: Unsplash/KahramAlani

BRUKA I SRAMOTA: Turnir za decu održan na Petrovaradinu prekinula tuča roditelja, intervenisala policija!

Objavljeno: 30.08.21 u 20:52

Sramota za roditelje!

ODR Cup se sada već tradicionalno održava na Petrovaradinu.. Deca raznih dobi iz svih krajeva Srbije, ali i Balkana dolaze na ovaj turnir, međutim to je sada sve palo u vodu!

Incident se dogodio tokom utakmice mališana Vojvodine i Derbija.. Dvojica očeva su ‘zakuvala’ situaciju, da bi se ubrzo i ostali pridružili.. Nastala je masovna tuča koja je bila zaista teška za gledati.

Saopštenje organizatora prenosimo u celosti.

‘Ovo što se desilo na turniru je tragedija za svu decu koja su prisustvovala nemilim scenama. Izrazi lica dece, vrištanje dečaka koji je legao u blato i čupao sebi kosu dok gleda kako se roditelji tuku jeste nešto što ne sme da se događa na sportskim događajima. Decu moramo da zaštitimo od agresije koja postoji u javnom životu. U ovom slučaju organizatori su se poneli izuzetno hrabro i odgovorno, jer su diskvalifikovali ekipe čije su roditelji učestvovali u incidentu i odložili su jedan dan turnira na kojem je trebalo da gostuju ekipe poput Partizana, Čukaričkog, TSC-a…Uložili smo puno truda da manifestacija bude održana na zavidnom nivou, ali na publiku ne možemo da utičemo. Naša je obaveza da ne dozvolimo da deca prisustvuju javnim incidentima njihovih roditelja. Molimo vas za razumevanje.’

Oraginatori su odlučili da turnir za 2010. godište neće biti ni održan, usled ovog sramnog čina roditelja.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter