3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA I PARTIZAN IGRAJU DANAS: Evo koje su kvote na pobede večitih, ali i gde možete gledati prenos!

Objavljeno: 29.08.21 u 12:19

U pitanju su mečevi 7. kola.

Fudbaleri Crvene zvezde će od 18.55 gostovati Čukaričkom na Banovom Brdu. Crveno-beli u ovaj meč ulaze u dobrom raspoloženju, nakon pobede nad Klužom i plasmanom u grupnu fazu Lige Evrope. Sa druge strane, ekipa Čukaričkog je nakon promene trenera savladala Radnički iz Kragujevca sa 3:0.

Crvena Zvezda – TSC Superliga Srbije, Super Liga 21.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Prenos ove utakmice moći ćete da gledate na televiziji Arena sport 1. Što se tiče klađenja, Oktagon na pobedu Zvezde nudi kvotu 1.37, dok je za nerešen ishod ponuđena kvota 4.45. Ipak, ako mislite da Čukarički može do trijumfa na svom terenu, svoj ulog možete pomnožiti sa kvotom 6.45.

Partizan – Santa Clara UEFA ECL Europa Conference League Liga Konferencija 26.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Partizan će od 21 čas u utakmici sa Radničkim iz Niša, pokušati da nastavi pobednički niz u Superligi Srbije. Duel počinje u 21 čas, dok će prenos biti takođe na televiziji Arena sport 1. Crno-beli su apsolutni favoriti večeras, pa je na njihovu pobedu Oktagon dao kvotu 1.18, dok je na nerešen ishod ponuđena kvota 5.95. Kvota na iznenađenje i pobedu Radničkog u Humskoj je 10.6.

0
0

3 Komentara

  1. Ništa jsd neće osvojiti, a „veliki treneri“ u fudbalu i košarci dobiće šut kartu, ili će sami pobeći, pre kraja završetka sezone. Živi bili pa videli!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Kvota na Partizan dovoljno sve govori. Mogla bi komotno da bude i 1, jer nema sanse da bude drugacije. Ako zatreba, tu je sudija da svira penal, neki faul ispred sesnaesterca, faulove u blizini gola, da presece protivnicku kontru. Stanojevicu je samo cudno kad Zvezda pobedjuje, kad oni dobijaju to je normalno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter