0
Evropske lige

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Irska Aleksandar Mitrovic celebrates after scoring a goal with Dusan Vlahovic (L) Beograd, 24.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

VLAHOVIĆ OTKRIO KAKVE JE PONUDE IMAO OVOG LETA: Nikada nisam pritiskao klub da odem!

Objavljeno: 29.08.21 u 12:38

Dobro je počeo sezonu.

Fudbaleri Fiorentine su juče savladali Torino rezultatom 2:1. Jedan od pogodaka u pobedničkom taboru postigao je Dušan Vlahović, dok je na drugoj strani Saša Lukić upisao asistenciju. Vlahović je ovog leta imao mnoge ponude, što je i sam otkrio u intervjuu nakon meča, ali je ipak odlučio da ostane u klubu.

Dobio sam nekoliko vrhunskih ponuda ovog leta, zaista vrhunskih. Nikada nisam pritiskao klub da odem. Želeo sam da ostanem u Fiorentini… I da, ostajem, istakao je srpski reprezentativac.

Fiorentina nakon prva dva kola ima 3 boda, pošto je na startu prvenstva poražena od Rome sa 3:1. U trećem kolu, izabranici Đuzepea Jakinija, sastaće se Atalantom. Meč će biti odigran nakon reprezentativne pauze 12.8 od 18 časova.

Dušan Vlahović je prošlu sezonu odigrao maestralno, postigao je 21 pogodak u Seriji A, gde je bio jedan od vodećih strelaca.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter