0
Domaći fudbal

Dejan Stankovic Superliga Srbije Crvena Zvedza - Napredak Beograd, Srbija, Super Liga 6.8.2021. foto:Pedja Milosavljevic / STARSPORT

NAPREDAK NE ZNA ZA PORAZ NA SVOM TERENU: Vojvodina nemoćna u Kruševcu, incident na kraju meča! (VIDEO)

Objavljeno: 29.08.21 u 18:47

Dobra utakmica!

Fudbaleri Napretka iz Kruševca su na svom terenu ugostili ekipu Vojvodine u okviru sedmog kola domaćeg prvenstva. Domaćin je upisao veliku pobedu rezultatom 2:0.

Napredak je ove sezone na četiri utakmice na svom terenu upisao četiri pobede. Danas su savladali Vojvodinu bez velike muke rezultatom 2:0.

Već od samog starta meča je domaćin krenuo agresivno, a svoju dobru igru je krunisao u pogotkom u 12. minutu za 1:0. Strelac je bio dvadesetosmogodišnji napadaš Petar Krunić.

Utakmica je u nastavku bila zanimljiva, a do poluvremena smo videli tri žuta kartona koja je pokazao sudija.

Drugo poluvreme je proteklo u znaku domaćina koji je duplirao prednost u 74. minutu golom Dejana Kerkeza. Napredak je imao još šansi da poveća prednost, ali je dobar bio i golman Vojvodine Nikola Simić.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Interesantan detalj se desio nakon kraja utakmice kada trener gostujuće ekipe Slavoljub Đorđević nije hteo da se rukuje sa trenerom Napretka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter