0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

IZABRANICI DEJANA ĐURĐEVIĆA STIŽU NA ‘KROV’: Zmajevi dočekuju Kolubaru!

Objavljeno: 29.08.21 u 11:38

Posle nastavljenog niza dobrih rezultata kod kuće pod vođstvom šefa struke, gospodina Predraga Rogana, u prethodnom kolu upisani su i prvi bodovi na strani ove sezone.

U ponedeljak na ‘Krov‘ stiže novajlila u superligaškim redovima, ekipa Kolubare, ali sa jednim od najiskusnijih trenera u srpskom fudbalu.

-Dolazak iskusnog stručnjaka kakav je kolega Đurđević, kao i dosadašnji prelazni rok, nagoveštavao je da Kolubara želi ozbiljnu ulogu u ovom šampionatu, što rezultati, a pogotovu igre to i potvrđuju. Dolazi nam kvalitetna i veoma iskusna ekipa koja igra organizovano, čvrsto i agresivno. Mi želimo da nastavimo niz dobrih partija, a da bismo to uradili potrebno je da ponovimo dobre stvari iz prethodnih utakmica. To su prevashodno energičnost, agresivnost, čvrstina, kao i strpljenje i upornost –  jasan je Rogan.

Utakmica između Voždovca i Kolubare zatvara sedmo kolo domaćeg šampionata pred prvu reprezentativnu pauzu u novoj sezoni.

Ulaznice za duel Zmajeva koji se igra u ponedeljak od 20 časova mogu se kupiti na info pultu tržnog centra ‘Stadion’, dok je direktan prenos na TV Arena sport 1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter