0
Košarka

Zeljko Zelimir Obradovic Bogdan Bogdanovic Partizan KK trening 17.8.2021. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

EVO ŠTA JE BOGDANOVIĆ NAUČIO OD ŽELJKA OBRADOVIĆA: Želim mu sve najbolje i on to zna!

Objavljeno: 29.08.21 u 13:16

Imao je dobru sezonu iza sebe.

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović je u razgovoru za portal B92 pričao o protekloj godini u NBA ligi, ali i o povratku Željka Obradovića u Partizan. Bek Atlante je istakao da je u početku bio mentalno nespreman, ali da je pronašao pravog sebe.

Izuzetno dobra sezona, s obzirom kako je počelo sve, bilo je turbulentno. Nisam ni znao šta da očekujem, išao sam tamo mentalno skroz nespreman u početku, a bilo mi je samo potrebno da se izborim za svoje i da se dokažem. Nisam znao da to ide tako. Nije baš kao da ti oni daju ulogu kad potpišeš ugovor, nego opet moraš da pokažeš i opet moraš da se dokazuješ. Nekako, uvek te to ‘vozi“ i pronašao sam starog sebe u Atlanti, počeo je Bogdan.

Bogdan Bogdanovic-Kamp
Beograd, 23.08.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Potom je otkrio i šta je to naučio od Željka Obradovića u Fenerbahčeu. Zaključio je da je najbitnija komunikacija, a svom bivšem treneru je poželeo sreću u Partizanu.

Najviše od Željka sam naučio o komunikaciji igrača, da treba da kažeš kad ima neki problem. Komunikacija je glavna, treba pričati i treba tražiti rešenje i samo zajednički može sve da se reši. Ništa solo, ništa na svoju ruku. Željku želim sve najbolje i on to zna, bile us reči Bogdana Bogdanovića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter