2
AdmiralBet ABA Liga

Nebojsa Covic ABA Liga, plej of play off Crvena Zvezda - Buducnost 16.5.2021. Maj 16. 2021. foto: Dragana Stjepanovic / STARSPORT

ČOVIĆ OTKRIO DA LI OSTAJE PREDSEDNIK ZVEZDE: Iza nas je najgora sezona, korona je uradila svoje!

Objavljeno: 29.08.21 u 12:57

Ističe da nije neodgovoran čovek.

Uskoro će se održati novi izbori za predsednika KK Crvena zvezda, a Nebojša Čović je u razgovoru za televiziju Prva otkrio od čega zavisi njegova kandidatura. On je istakao da će odluku doneti nakon konsultacije sa doktorima jer mora da bude potpuno zdrav.

Ne osećam se još fit. Ne želim da se tu bilo šta mistifikuje. Odluku o tome da li ću se kandidovati doneću nakon konsultacije sa doktorima. Nisam još na sto posto. Nisam neodogovaran čovek, da samo pričam, moram da budem potpuno zdrav. Odluku ću doneti sredinom septembra, počeo je Čović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Potom je istakao da klub i dalje funkcioniše dobro, kao i da je iza Crvene zvezde najgora sezona.

Inače, klub i dalje funkcioniše i to sasvim dobro. Iza nas je najgora sezona. Nikada nismo imali goru sezonu. Prvenstveno je korona uradila svoje, zaključio je Nebojša Čović.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter