0
Evroliga

Nebojsa Covic i Stefan Jovic Crvena Zvezda - Khimki Himki Euroleague, Evroliga 31.10.2019. Oktobar 31. Beograd, Srbija (credit image & photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

VEČITI IMAJU ŠTA DA PAZARE: Predstavljamo vam 10 najboljih slobodnih igrača iz Evrolige!

Objavljeno: 28.08.21 u 14:48

Ovo bi bila sjajna pojačanja za Crvenu zvezdu i Partizan!

Specijalizovani košarkaški portal ‘Eurohups’, objavio je deset najboljih košarkaša Evrolige koji su trenutno slobodni igrači. Zanimljivo da večiti traže centra, a na ovom spisku ih ima čak šest.

Kosarka Euroleague season 2019/2020
Crvena Zvezda v Bayern Munich
Marko Jagodic Kuridza (C) Greg Monroe (R) and Paul Zipser (L)
Beograd, 02.01.2020.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Na desetom mestu se nalazi srpski plejmejker Stefan Jović, koji se celo leto povezuje sa Crvenom zvezdom, ali ga od potpisa sprečava povreda koju je zadobio u meču sa reprezentacijom. Deveto mesto zauzima nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Kej Si Rivers, koji pokriva pozicije beka i krila.

Na osmom mestu je sjajni šuter Majkj Rol. Sedmo mesto pripada nekadašnjem NBA centru, Timofeju Mozgovu. Na šestom mestu se nalazi još jedan NBA centar koji može da pokriva i poziciju krilnog centra, Jonas Jerebko. Peto mesto zauzima snažni centar Tarik Blek.

Što se tiče četvrtog mesta, ono je rezervisano za slovenačkog košarkaša Zorana Dragića. Na trećem je još jedan centar, Aleks Tajas. Na drugom mestu je iskusni NBA centar Kajl Oukvin, koji je prošlu sezonu završio u Feneru.

Veliko prvo mesto je rezervisano sa sjajnog centra Grega Monroa, koji se takođe ovo leto dovodio u vezu sa Crvenom zvezdom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter