0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Englezi više nego interesantni!

Objavljeno: 28.08.21 u 11:00

Sve lige su tu i subota je naš omiljeni dan. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas odličan tiket.

15.30 FC Koln – Bochum

Keln je nakon pobede u prvom kolu nad Hertom i drugi meč odigrao sjajno iako su izgubili na Alianc Areni 3-2. Tradicija domaćinu ide na ruku. Bohum je u Kelnu pobedio samo jednu utakmicu od poslednjih 29, a bilo je to u aprilu 2004. godine. Tvrd kec sa jednim golom razlike.

Predlog: 1 (1,95)

16.00 Aston Villa – Brentford

Brentford je posle 74 godine u prvoj ligi i na prve dve utakmice nisu primili ni gol. Koliko to još može da se nastavi? Ako nas pitate, ne više. Deni Ings je previše dobar napadač, a Vila igra sve bolje i bolje. Brentford uopšte nije ta ekipa da igra na malo golova kao što je ispalo u prva dva kola. Bar nisu bili u Čempionšipu.

Predlog: 1 (2,05)

16.00 West Ham – Crystal Palace

Još jedan gradski derbi za Kristal Palas i neće im biti lako ni ovaj put. Sjajni Vest Hem melje sve pred sobom i ne vidimo kako ekipa Patrika Vijere može da se odupre i ostvari pozitivan rezultat. Antonio je u prva dva kola upisao tri gola i tri asistencije, a glavni pogon mu je Said Benrahma u veznom redu. Čist kec za Mojesovu ekipu.

Predlog: 1 (1,60)

19.30 Elche – Sevilla

Sevilja je odlično otvorila sezonu sa dve pobede i 4-0 gol razlikom. Oni jure svoj treći u nizu top 4 finiš što bi im bilo prvi put od 1956-57 sezone. Elče još uvek nije postigao gol u novoj sezoni, imaju jedan poen iz remija bez golova sa Bilbaom. Razlika u kvalitetu je enormna i mi ne vidimo ništa drugo osim pobede gostiju ovde.

Predlog: 2 (1,81)

KUPNA KVOTA 11,58 ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

 ekspres tiket – 8076556

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter