0
Fudbal

Dragan Dzajic 2.9.2018. Vojvodina - Crvena Zvezda, fudbal super liga srbije (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

OBOŽAVAJU GA I NA KORZICI: Džajić dočekan transparentom! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 28.08.21 u 22:29

Prošlo je skoro pola veka od kako je nosio dres Bastije, ali na Korzici nije zaboravljen.

Najbolji srpski fudbaler svih vremena Dragan Džajić večeras je bio počasni gost nekadašnjeg kluba na utakmici Bastije i Avra(0:0) , koji je i na ovaj način želeo, i uspeo, da pokaže legendarnom asu koliko ga cene.

 

Poruka koju su navijači Bastije poslali Džajiću napisana na ćirilici glasi: „U Srbiji si legenda. Ovde si divan deo naše istorije!“

Na opšte iznenađenje tadašnje jugoslovenske i evropske javnosti, izabrao je gotovo nepoznatu Bastiju. Razne se legende ispredaju o tom događaju, ali je činjenica da je Džajić na Korzici bio i ostao idol. Navijači su uživali u njegovim majstorijama, pratili svaki njegov korak, dočekivali ga posle briljantnih partija. Neka druga generacija navijača Bastije dočekala je Dragana Džajića kao fudbalsko božanstvo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter