1
ATP

Tennis-ATP 250 Belgrade Open 2021-Final-Novak Djokovic v Alex Molcan (SVK) Beograd, 29.05.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

‘AKO NIJE NOVAK, KO JE ONDA’: Boris Beker uz srpskog tenisera!

Objavljeno: 28.08.21 u 11:48

Jasan je Boris Beker!

Legendarni teniser Boris Beker stao je u zaštitu Novaka Đokovića, kojeg su pojedini mediji stavili na drugo mesto favorita na US openu.

‘On je prvi na svetu, osvajač tri slema u ovoj sezoni. Ako Novak nije prvi favorit za ovaj turnir, ko je onda? Da, istina je da nije igrao nijedan pripremni turnir na tvrdoj podlozi, ali veoma je iskusan i dobro poznaje svoje telo. Što se sportske strane tiče, ima nekoliko igrača koji mi se veoma dopadaju.’ – rekao je Beker i potom dodao.

‘Nemac koji se zove Aleksander Zverev je po meni u samom vrhu liste favorita. Naravno i Cicipas, koji kuca na vrata. I onda Medvedev koji igra prelepo. Zadovoljstvo je gledati ga. Nikad ne znate tačno šta će da se dogodi, mislim da ni on sam to ne zna. Đoković je moj prvi favorit, pa Zverev, Medvedev je treći i Cicipas četvrti.’

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter