Dusan Duda Ivkovic i Aleksandar Vucic sportsko drustvo Radnicki Beograd, Srbija, januar 18. 2021. 18.1.2021.
in

VUČIĆ PODRŽAO SVETSKI DAN BOKSA: Beograd domaćin ovog sjajnog događaja!

Ovih dana u Beogradu je spektakl!

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku svim učesnicima i gostima festivala posvećenog Svetskom danu boksa koji se održava u Beogradu 27. Avgusta.

Aleksandar Vucic Euroleague, Evroliga, Crvena Zvezda – Panatinaikos, Panathinaikos, 1.11.2013. (credit: Pedja Milosavljevic / thepedja@gmail.com / +381641260959)

‘Dragi prijatelji, čestitam vam Svetski dan boksa. Ovaj veliki festival je izuzetno važan u međunarodnim okvirima za podizanje svesti među mladim ljudima koji žele da se bave boksom. Ovaj sport je plemenita veština, koja od dečaka stvara plemenite ljude. U vreme korone, plemenitost i ljudskost su osobine koje su nam potrebne, zato nam je neophodan povratak vrednostima koje su boks učinile sportom ljudi vrednih divljenja. Srbija je ponosna na način na koji se bori sa koronom i uvek je bila ponosna na sve svoje sportiste. Želim da se zahvalim predsedniku Putinu na nesebičnoj pomoći, bez koje festival ne bi bio moguć. Još jednom svim bokserima čestitam Svetski dan boksa i želim dobro zdravlje i da plemenita veština ponovo nađe mesto u životima svih nas.’ – rekao je predsednik Vučić.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

‘NOVAK ĆE BITI NAJBOLJI SVIH VREMENA’: Hvalospevi za srpskog tenisera!

MATIĆ REKAO FAMILIJI DA GA NE ZOVU: ‘Ludilo’ izazvano Ronaldom vlada među navijačima! (FOTO)