0
Boks

Dusan Duda Ivkovic i Aleksandar Vucic sportsko drustvo Radnicki Beograd, Srbija, januar 18. 2021. 18.1.2021.

VUČIĆ PODRŽAO SVETSKI DAN BOKSA: Beograd domaćin ovog sjajnog događaja!

Objavljeno: 27.08.21 u 18:47

Ovih dana u Beogradu je spektakl!

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku svim učesnicima i gostima festivala posvećenog Svetskom danu boksa koji se održava u Beogradu 27. Avgusta.

Aleksandar Vucic Euroleague, Evroliga, Crvena Zvezda – Panatinaikos, Panathinaikos, 1.11.2013. (credit: Pedja Milosavljevic / thepedja@gmail.com / +381641260959)

‘Dragi prijatelji, čestitam vam Svetski dan boksa. Ovaj veliki festival je izuzetno važan u međunarodnim okvirima za podizanje svesti među mladim ljudima koji žele da se bave boksom. Ovaj sport je plemenita veština, koja od dečaka stvara plemenite ljude. U vreme korone, plemenitost i ljudskost su osobine koje su nam potrebne, zato nam je neophodan povratak vrednostima koje su boks učinile sportom ljudi vrednih divljenja. Srbija je ponosna na način na koji se bori sa koronom i uvek je bila ponosna na sve svoje sportiste. Želim da se zahvalim predsedniku Putinu na nesebičnoj pomoći, bez koje festival ne bi bio moguć. Još jednom svim bokserima čestitam Svetski dan boksa i želim dobro zdravlje i da plemenita veština ponovo nađe mesto u životima svih nas.’ – rekao je predsednik Vučić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter