0
Domaći fudbal

head coach Mladen Krstajic Fudbal-Super League Season 2020/2021 Partizan v TSC Beograd, 05.05.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport ©

TSC SLAVIO U SENTI: Novi trijumf za izabranike Mladena Krstajića!

Objavljeno: 27.08.21 u 20:11

Otvoreno je 7. kolo Superlige Srbije!

TSC je na stadionu u Senti ugostio ekipu Mladosti iz Lučana. Izabranici Mladena Krstajića su upisali peti trijumf ove sezone, nakon sedam odigranih utakmica. Meč je završen rezultatom 2:1. Mladost se nalazi u veoma lošoj poziciji i trenutno su na samom začelju tabele. Ekipa koju sa klupe predvodi Ivan Stefanović još uvek nije osvojila ni bod u nacionalnom šampionatu, a odigrali su meč manje u odnosu na današnjeg rivala.

Domaći su pokušali da nametnu svoj ritam od samog starta utakmice. Ekipa iz Lučana je bez obzira na stanje na tabeli, pokazala da poseduje kvalitet. Uspeli su gosti da namuče favorizovani TSC. Posed lopte u prvom delu igre je priprao domaćinu.

Izabranici Mladena Krstajića su obradovali svoje navijače već u 27. minutu utakmice. Iskusni Saša Tomanović je postigao četvrti pogodak u ovosezonskom takmičenju.

Nije su dugo čekalo na promenu rezultata! Samo 12 minuta kasnije, prednost domaćih duplirao je iskusni Dušan Stoiljković. Bio je to prvenac u dresu TSC-a, za nekadašnjeg prvotimca Radničkog iz Niša.

Do velike pauze rezultat na semaforu se nije menjao. Obe ekipe su na protivnički gol uputile po tri udarca za 45 minuta igre.

Gostima je bilo jasno da će u nastavku morati da krenu u ofanzivu. Daleko od toga da fudbaleri ekipe iz Bačke Topole nisu želeli da novim pogotkom osiguraju trijumf, ali prvenstveno su vodili računa o tome kako da njihova mreža ostane netaknuta. Ipak, to im nije uspelo.

Ivan Stefanović je napravio tri izmene početkom drugog poluvremena i to je doprinelo kvalitetnijoj igri u ofanzivi. Pokušavali su gosti da ugroze gol iskusnog Nenada Filipovića. Igrao se 60. minut kada se zatresla mreža domaće ekipe! Prvi pogodak ove sezone postigao je nekadašnji as Deportiva, iskusni Saša Jovanović. Verovali su igrači Mladosti da mogu do izjednačenja, ali im to nije ‘pošlo za nogom’.

Osmo kolo neće početi sledećeg petka, jer nas očekuje reprezentativna pauza. TSC 11. septembra putuje u Suboticu, gde će odmeriti snage sa Spartakom. Mladost istog dana dočekuje Čukarički i nema sumnje da ekipu trenera Stefanovića očekuje izuzetno težak zadatak protiv sjajnog tima sa Banovog brda.

Rezultati: 

Petak:

TSC – Mladost 2:1

Raspored:

Subota:

15:25 Novi Pazar – Metalac

17:30 Radnik – Spartak

Nedelja:

16:00 Napredak – Vojvodina

18:55 Čukarički – Crvena zvezda

21:00 Partizan – Radnički Niš

Ponedeljak:

17:55 Proleter – Radnički 1923

20:00 Voždovac – Kolubara 

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter