0
Evropske lige

Fudbal Soccer International Friendly-Prijateljski mec Srbija v Izrael Aleskandar Sedlar Novi Sad, 31.05.2016. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SEDLAR I EKIPA STIGLI DO NOVE POBEDE: Majorka nastavlja sa sjajnim rezultatima!

Objavljeno: 27.08.21 u 22:39

Završena je prva utakmica 3. runde LaLige.

Ekipa Majorke je na svom stadionu ugostila Espanjol. Utakmica je završena pobedom domaćeg tima rezultatom 1:0. Gosti iz Barselone nisu imali odgovor na kvalitetnu igru Majorke i pogodak vredan trijumfa.

Ekipa koju sa klupe prevodi Luis Plaza Garsija igra na visokom nivou od starta sezone. Majorka je prethodne sezone nastupala u drugoj ligi, a sada je skupila sedam bodova na tri odigane utakmice u elitnom rangu. U prvom kolu su remizirali sa Betisom rezultatom 1:1, a u prethodnoj rundi su savladali Alaves u gostima sa 0:1.

Espanjol još uvek ne zna za trijumf ove sezone. Izabranici Morena Visentea nisu postigli pogodak u dosadašnjem delu takmičenja, a ostvarili su dva remija pre današnjeg duela.

Domaćin je uspeo da uputi 12 udaraca na protivnički gol, dok je Espanjol to uradio u osam navrata. Posed lopte je bio prilično izjednačen, ali je u finišu prevagnuo na stranu gostujućeg tima.

Jedini pogodak na meču viđen je u 27. minutu utakmice. Mrežu iskusnog Dijega Lopeza zatresao je Daniel Rodrigez. Španac nosi dres Majorke od 2018. godine.

U igru je u 46. minutu ušao srpski fudbaler Aleksandar Sedlar. Povremeni reprezentativac Srbije je u Španiju stigao 2019. godine iz Poljske. Sedlar je nastupao za Pjast, a proglašen je i za najboljeg igrača nacionalnog prvenstva Poljske. Aleksandar je ‘zaradio’ žuti karton u 80. minutu.

Majorku u narednom kolu očekuje težak izazov. Ekipu trenera Garsije na svom stadionu dočekuje Atletik Bilbao. Espanjol će igrati na svom terenu, ali ih očekuje susret sa aktuelnim šampionom Španije. Atletiko Madrid stiže u Barselonu!

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter