0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - DECEMBER 11: Kylian Mbappe of Paris Saint-Germain reacts during the UEFA Champions League Group C match between Red Star Belgrade and Paris Saint-Germain at Rajko Mitic Stadium on December 11, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

PARIŽANI U DORTUMNDU TRAŽE ZAMENU ZA MBAPEA: Čeka se rasplet!

Objavljeno: 27.08.21 u 14:58

Sve je izvesnije da Mbape napušta PSŽ. 

Fudbaler PSŽ-a je viđen kako dolazi na trening obučen skroz u belo što je mnogima zapalo za oči. Ovaj potez Mbapea izgleda kao poruka svima da se približava Madridu.

PSŽ se raspitivao u Evertonu za Ričarlisona kao njegovu zamenu, ali su dobili jasan odgovor da Brazilac nije na prodaju. Posle negativnog odogvora od „Karamela„, Parižani su se uputili u Dortmund kako bi pokušali da dogovore transfer Erlinga Halanda, javlja engelski novinar Met Lou. 

Ukoliko se dogode oba transfera, i tome da dodamo transfer Ronalda, uz njih prethodne transfere koji su se dogodili ovo će biti najluđe transfer leto ikada.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter