4
Košarka

FOTO: KK Partizan

OBRADOVIĆ DEBITOVAO NA KLUPI PARTIZANA: Crno-beli ubedljivi protiv Zlatibora!

Objavljeno: 27.08.21 u 23:57

Odlična partija Alekse Avramovića!

Partizan je odigrao prvu prijateljsku utakmicu na pripremama. Crno-beli su odmerili snage sa ekipom Zlatibor Čajetine i ostvarili su ubedljiv trijumf. Izabranici Željka Obradovića su slavili rezultatom 88:67.

Čuveni trener je pobedom debitovao na klupi Partizana. Najefikasniji igrač u redovima pobedničke ekipe bio je Aleksa Avramović. Reprezentativac Srbije je postigao 19 poena, a dodao je još pet asistencija. Pratio ga je Zek Ledej sa 18 postignutih poena i sedam skokova. Nekadašnji centar Golden Stejta Alen Smailagić je dodao 16 poena.

Utakmicu je propustio Kevin Panter. Kako prenose domaći mediji, reč je o lakšoj povredi. Crno-beli će narednu proveru imati na turniru u Opatiji. Partizan će tamo igrati protiv Cedevita Olimpije, Cibone i Pezara.

0
0

4 Komentara

  1. Ovo je strašno koliko prostora dobija partizan na svim portalima.Čak od obične sitnice naprave nešto teatralno.Ako su dobili Zlatibor nisu osvojili EL .Nakaslje se Obradović odmah vest da se nakasljao veliki Obradović.Smarate brate više.

    0
    0
    Odgovori
    • Ko te tera da čitaš? Ja vaše vesti vesti zaobilaznim i sve ok. Nego drugo nešto je problem. Konačno se nešto pozitivno dešava oko Partizana i to vama smeta.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter