3
Domaći fudbal

Mitar Mrkela Fudbal-FK Crvena Zvezda Pripreme za Season 2021/2022 Crvena Zvezda v GAK Austrija, 28.06.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

MITAR MRKELA ISKREN: ‘Verujem u Zvezdino proleće!’

Objavljeno: 27.08.21 u 19:27

Optimističan je sportski direktor Crvene zvezde!

U razgovoru za SportKlub Mitar Mrkela otkrio je svoja viđenja žreba:

‘Odmah da razjasnimo, bar kada su moji stavovi u pitanju, uvek posle žrebanja: jednostavno ne gledam imena protivnika, kako god se oni zvali, interesuje me jedino da odigramo što bolje, da pobedimo ako je moguće, a ići ćemo na pobedu ko god je prekoputa. Iz utakmice u utakmicu.’ – rekao je i potom dodao.

‘Neko kaže da smo dobro prošli, a ja ne menjam stil i uzvraćam da neće biti lako, da u Evropi ništa nije lako. Uzgred, ponoviću ono najvažnije: verujem u Zvezdino proleće.’

0
0

3 Komentara

  1. Samo da napomenem da su se Mitjiland i Zvezda, pre dve sezone susreli u omladinskoj Ligi šampiona u osmini finala za junior (generacija 2002.), a duel je odigran 4. marta 2020. godine na stadionu Voždovca i pripao je Dancima koji su slavili 3:0 i plasirali se u završnicu takmičenja održanu u Nionu! U međuvremenu su šest omladinaca postali današnji prvotimci Mitjilanda, Rafael Onjedika, Mads Hansen, Viktor Lind, Nikolas Madsen. Uz kvartet koji su prvotimci, treneru Henriksenu na vrata prvog tima kucaju i Oliver Sorensen i Aral Simsir. Za to vreme u Zvezdi nema ni jednog igrača iz te utakmice! Svi su oni na “kaljenju” u Grafičaru, IMT, Brodarcu, Vojvodini, Radničkom KG, Smederevu i OFK Bačkoj! Međusobni dueli Zvezde i Mitjilanda će pokazati ko je bio u pravu! Da napomenem da je za to vreme u Zvezdi došlo desetak bezvrednih afričkih “kapitalaca”!

    0
    0
    Odgovori
  2. Grupa “F” je jedna od lakših, ali to ništa ne znači jer je Zvezdin tim sastavljen uglavnom od matorih igrača koji imaju problema sa motorikom. Ako Zvezda namerava da ostavi neki trag u ovogodišnjoj LE, ona mora da igra mnogo brže i sa puno više energije!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter