0
Evrokupovi

Portugal's forward Cristiano Ronaldo in action during the UEFA EURO 2020 group B qualifying football match Portugal vs Serbia, at the Luz Stadium in Lisbon, Portugal, on March 25, 2019. (photo by: Starsportphoto.com©)

ČUVENI FUDBALER JUNAJTEDA PORUČUJE: ‘Ronaldo će zapaliti Premijer ligu’

Objavljeno: 27.08.21 u 20:45

U Mančesteru se spremaju za velike izazove!

Nema kraja uzbuđenjima u aktuelnom prelaznom roku. Ovo leto će ostati upamćeno zbog dva istorijska transfera. Lionel Mesi je nedavno napustio Barselonu i postao je član Pari Sen Žermena, a Kristijano Ronaldo se danas vratio u Mančester junajted, na mesto uspeha.

Navijači kluba sa stadiona ‘Old Traford’ su oduševljeni i sada su očekivanja znatno veća. Ambicije su porasle, a kako i ne bi kada je u klub stigao jedan od najboljih igrača u istoriji fudbala.

Oduševljenje ne krije ni nekadašnji as Junajteda – Geri Nevil.

-Sama ideja da bio Ronaldo mogao da ode u Mančester Siti predstavljala je pravo mučenje za navijače Junajteda. Ako je neki veliki igrač slobodan, Junajted mora izaći na tržište. Ako pogledate kakav je posao napravio Čelsi i kakvi su planovi Mančester Sitija, Junajted je morao da reaguje. Doveli su dokazanog golgetera, klupsku legendu, pred njima je 12 neverovatnih meseci. Ronaldo će zapaliti Premijer ligu – rekao je Geri Nevil za Skaj Sports.

Nema sumnje da sve ljubitelje fudbala očekuje veoma zanimljiva sezona u Premijer ligi Engleske. Očekuje se da će veliki broj slavnih klubova voditi borbu za trofej.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter