3
Domaći fudbal

Fudbal Super League season 2015-2016 FK Partizan Ljubinko Drulovic-Promocija novog trenera Head coach Ljubinko Drulovic Beograd, 16.10.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

BEZ DLAKE NA JEZIKU: ‘Ne znam šta ‘crno-bele’ može da izbaci iz sedla’!

Objavljeno: 27.08.21 u 17:27

Prilično jasno i opširno govorio je iskusni stručnjak!

Ljubinko Drulović govorio je nakon žreba Crvene zvezde i Partizana..

‘Počeću od Zvezdinih protivnika u Ligi Evrope. Braga je, objektivno, najopasnija, no, dobro je, naravno, što dva kluba idu dalje. Još nešto o Bragi, to je ozbiljna, odlično organizovana sredina, kvalitetan sastav, trener za sve pohvale… U moru činjenica koje opominju, postoji i nešto povoljno za Zvezdu kad krene na megdan Porugalcima. Dakle, ključni igrač Brage, glavni na sredini terena, kapiten Fran Serhio, pre nekoliko dana digao je sidro i preselio se u redove Bordoa. Olakšanje, reklo bi se, mada, budući da sam upoznat sa prilikama u Portugalu, Braga ne bi dozvolila transfer da prethodno nije obezbedila dostojnu alternativu za Serhija. Ludogorec? Ne toliko jak kao u ranijim sezonama, ali… Obavezno ’ali’. Možda će baš o njega neko da se spotakne. Sledi Mitjilend? Mlada, poletna ekipa, redovno prisutna u Evropi, verovatno najslabija u Zvezdinom društvu. I, kad se sve sabere i oduzme: Braga i Zvezda nastavljaju takmičenje.’ – rekao je Drulović i potom dodao.

Fudbal Soccer
Press conference
Ljubinko Drulovic (L) VD selektor Srbije and Ilija Petkovic
Stara Pazova, 02.24.2014
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

‘U najkraćem, ukoliko ’crno-beli’ budu na svom ovosezonskom, uobičajenom nivou, ne znam šta može da ih izbaci iz sedla. Pored Partizana, tipujem i na Gent, koji je godinama u vrhu belgijskog fudbala… Posle svega, dužno poštovanje Anortozisu i Flori, sumnjam da će to nešto da im znači.’ – rekao je Drulović u razgovoru za SportKlub.

0
0

3 Komentara

  1. Cega se ja bojim…?
    Bojim se povreda, kartona kojih smo neuobicajeno puni kao nikada i lakomislenosti nase Uprave!
    Stanoje forsira duel igru izuzetntnom energetskom potrosnjom i igraci se lako povredjuju.Odgovor za to je sirok roster i mogucnost da se lakse igraci rotiraju te da su oni priblizno jednakog kvaliteta, barem vecina rostara, njih 16 makar. Blizu smo tog zahteva, ali dugo godina mi pravimo veliku gresku: ostavljamo ekipu sa samo jednim igracem na pojedinim pozicijama, sto protivnici, narocito u domacim takmicenjima umeju da iskoriste. Ja licno brinem da se ,ne daj Boze, povredi Rikardo. Ko ce ga menjati? Moramo dovesti jos jednog centarfora vrednog paznje,to nije Holender a ni deca koja cekaju sansu. To je daleko najkriticnija tacka nase ekipe. Ne dj Boze ozbiljnije povrede Ricky-ja!
    Vidim da se Ilijev vec u odusevljenju preracunao i da uopste ne misli da pokrije tu poziciju! To je cudno, apsurdno i glupo! Neka ne razmisljau o tituli i avionima bez jos jednog centarfora!
    A sto se tice Ljubinkove prognoze, mislim da je to OK misljenje, on zna tu Bragu. Zvezdi nece biti lako sa njima.Partizan, objektivno sve gazi, osvaja grupu, i ide dalje.A ako bude srece, ide jos dalje, a dokle ce…vidjecemo! To ni Djekna ne bi mogla reci,a ja predvidjam da ce moj PFC uci medju osam! Pa, kud puklo, i kom god bilone-drago, neka pukne od muke! Ovo je, ljudi ogromna sansada zaista uradimo nesto visestruko vredno.
    Uslov za to je, pored gore pomenute kupovine ,i d ni slucajno ne prodamo sledece igrace:Suma, L.Markovic, Zdjelar,Vujacic,.Namerno njih izdvajam, jer izgleda da njih najvise traze!

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa nije fudbal danas to što si ti igrao Ljubinko….
    Malo je savršeniji…….pa ako vam ta slaba Flora ili jednako jak Anortozis uzmu bodove šta ćeš onda sa tvojim poznavanjem fudbala!
    Bolje je da mučiš,svako kuraženje JSD-a je kontra-produktivno

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter