0
Fudbal

Portugal's forward Cristiano Ronaldo reacts during the UEFA EURO 2020 group B qualifying football match Portugal vs Serbia, at the Luz Stadium in Lisbon, Portugal, on March 25, 2019. (photo by: Starsportphoto.com©)

ALEGRI POTVRDIO: Ronaldo želi da napusti Juventus!

Objavljeno: 27.08.21 u 14:29

Da li to Ronaldo želi da baci u senku transfer Mesija u PSŽ?

Trener Juventusa Masimilijano Alegri potvrdio je da Kristijano Ronaldo želi da napusti klub i zbog toga nije trenirao sa timom. Nagoveštaj za odlazak Ronalda bio je u petak kada je došao i pozdravio se sa saigračima, ali nije trenirao.

Kristijano Ronaldo mi je juče rekao da želi da napusti Juventus odmah. To je istina i potvrđeno je. Zbog toga nije trenirao i nije na raspolaganju za utakmicu sa Empolijem. Nisam razočaran Ronaldom, napravio je izbor, potražiće novi klub posle tri godine provedene ovde. To je život“- izjavio je Alegri.

Njegov agent Žorž Mendeš odmah je stupio u kontakt sa Mančester sitijem kako bi se dogovorili o uslugama poslovanja.

Ukoliko se Portugalac odluči da potpiše za „Građane“ to bi bio težak udarac za njegove fanove koji su ga zavoleli dok je nosio dres gradskog rivala. Navijači Junajteda kao utehu gledaju na njegovu izjavu koju je dao dok je još igrao za klub sa „Old Traforda“ u kojoj je jasno stavio do znanja da nikada ne bi igrao za Siti i da ako želi pare može da ode u Katar i zaradi mnogo više.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter