0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

ZVEZDA U LIGI EVROPE: Pavkov i Katai pogađali, Borjan odbranio penal! (VIDEO)

Objavljeno: 26.08.21 u 22:22

Dominantna Crvena zvezda!

Fudbaleri beogradskih ‘crveno-belih’ relativno lako su se plasirali u grupnu fazu Lige Evrope. Ukupnim rezultatom 6:1, bili su bolji od rumunskog Kluža, koji nije imao šanse pored aktuelnog prvaka Srbije.

KLUŽ: Arlauskis – Manea, Čubotariju, Graovac, Kamora – Deak, Rodrigez, Sigurjonson, Kostače – Debeljuh, Paun

CRVENA ZVEZDA: Borjan – Gobeljić, Degenek, Dragović, Rodić – Sanogo – Ben, Kanga, Ivanić, Katai – Pavkov

Odlično je počelo za Zvezdu.. Penal nad Milošem Degenekom u 4. minutu susreta i nemilosrdni egzekutor Aleksandar Katai. Nakon udarca iz ugla, engleski arbitar uočio je faul nad australijskim reprezentativcem i bez oklevanja pokazao na ‘kreč’.

Ipak u 35. minutu susreta, Kluž je uspeo da se koliko-toliko vrati.. Pogotkom Gabrijela Debeljuha, koji je odlično reagovao, nakon dosta lošeg postavljanja odbrane Crvene zvezde, Rumuni su se malo ‘konsolidovali’!

Crvena zvezda je ponovo povela na današnjem susretu, ovog puta je strelac bio Milan Pavkov! Više nego nespretno je reagovao golman Kluža, ostavio praznu mrežu, a ‘novopečeni’ otac nije mu to oprostio!

Nakon lošeg starta Aleksandra Dragovića, Kluž je imao kazneni udarac, ali je Borjan izvrsno reagovao i sačuvao svoj gol!

Crveni karton dobio je fudbaler domaćih, Džonatan Rodrigez u 78. minutu.. On je u svega pet minuta razmaka dobio dva žuta kartona, pa je teren morao ranije da napusti!

Kluž 1:2 Crvena zvezda

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter