0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

SJAJNE KVOTE, VEČITI FAVORITI U MEČEVIMA ODLUKE: Evo gde možete gledati Partizan i Zvezdu!

Objavljeno: 26.08.21 u 09:09

Utakmice se poklapaju.

Fudbalerima Crvene zvezde, ostao je još jedan, možemo reći mali korak do plasmana u grupnu fazu Lige Evrope. Izabranici Dejana Stankovića su pobedom nad Klužom u Beogradu (4:0), stekli veliku prednost pred revanš u Rumuniji, a kladionice kažu da su i na gostujućem terenu favoriti.

Crvena Zvezda – Cluj, UEFA Europa League Stadion Rajko Mitic
Play-offs, 1st leg 17.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Utakmica je na programu od 20.30, dok će prenos biti na RTS-u 2, kao i na Areni Sport 1. Prema kladionici Oktagonbet, kvota na slavlje Crvene zvezde je 2.35, dok je ponuđena kvota na pobedu Kluža 3.10. Ipak, ako mislite da će se utakmica završiti bez pobednika, ponuđena je kvota 3.25.

Sa druge strane, fudbaleri Partizana će imati znatno teži posao. Oni su u prvom meču plej-ofa za Ligu konferencija poraženi od Santa Klare (2:1), pa će u Beogradu tražiti trijumf i prolaz dalje.

FOTO: FK Partizan

Ova utakmica počinje u 21 čas, a takođe će je prenositi dve televizije, RTS 1 i Arena Sport 2. Kladionica Oktagonbet ulogu favorita dala je srpskom vicešampionu, pa je kvota na trijumf Partizana 1.92, dok je kvota na slavlje gostiju 3.70. Koeficijent koji je ponuđen za nerešeni ishod iznosi 3.35.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter