0
Evrokupovi

Iurii Vernydub Crvena Zvezda - Serif, Sheriff Champions League Qualification 3.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ŠERIF PUCAO PO REGIONU, PREKO ZVEZDE I DINAMA DO LŠ: Vernidub potkačio Krznara i otkrio razlog motivacije kod igrača!

Objavljeno: 26.08.21 u 09:34

Ovo mu je sigurno najveći uspeh u karijeri.

Fudbaleri Šerifa, napravili su najveće iznenađenje u ovogodišnjim kvalifikacijama za Ligu šampiona. Moldavci su prvo slavili u dvomeču sa srpskim, a potom i sa hrvatskim šampionom, obezbedivši učešće u najkvalitetnijem takmičenju u Evropi.

Sinoćnji meč protiv Dinama završen je bez golova, dok je Šerif na svom stadionu slavio sa 3:0. Nakon ovog meča, Jurij Vernidub, trener Moldavaca je istakao da se njegov san ostvario.

Verovatno sam najsrećniji čovek. Kad sam dolazio, hteo sam da sa Šerifom uđem u Ligu šampiona. Moj san se ostvario. Imali smo težak put. Šest utakmica smo igrali, 14 golova smo dali i samo dva primili. To govori puno, počeo je Vernidub.

Fudbal-Champions League-Third qualifying round-1st leg-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Sheriff (Moldavia)
Beograd, 02.08.2021.
foto: Starsport.rs ©

Potom je otkrio da je čitao intervju trenera Dinama, koji je istakao da ne želi penale, jer hoće da pobedi Šerif u regularnom delu. Vernidub je zaključio da je to bio motiv za sve njegove fudbalere i da on nije morao ništa više da im kaže.

Čitao sam intervju trenera Dinama. Rekao je da ne želi da dođe do penala, nego da sve reši u regularnom vremenu. Zato nije bilo potrebe da posebno motivišem igrače. Oni su već bili spremni. Dobro smo proučili Dinamo i to je dalo ovaj rezultat. Zaslužili smo ulazak u Ligu šampiona, zaključio je Jurij Vernidub.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter