4
Evrokupovi

Nemanja Stevanovic navijaci grobari jug Partizan - Sochi Soci UEFA UECL third qualifying round, UEFA Europa Conference League 12.8.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PARTIZAN PRED MEČ SEZONE POSLAO VAŽAN APEL NAVIJAČIMA: Ne preskačite ogradu i ne ulazite na teren šta god da se desi!

Objavljeno: 26.08.21 u 10:50

UEFA će biti nemilosrdna.

Fudbalski klub Partizan je na svom zvaničnom sajtu objavio saopštenje u kome poziva navijače na fer i sportsko ponašanje na večerašnjoj utakmici sa Santa Klarom. Crno-beli će se u Humskoj boriti za plasman u Ligu konferencija, a saopštenje kluba prenosimo u celosti:

Poštovana publiko, navijači i simpatizeri Partizana,

FK Partizan večeras igra najvažniju utakmicu na početku nove sezone i ona je poslednji stepenik do grupne faze Lige konferencija. Usled velikog broja disciplinskih prekršaja na evropskim utakmicama u poslednjih nekoliko sezona, izazvanih nepoštovanjem propisa UEFA-e( paljenje i bacanje pirotehničkih sredstava u teren, prekršaji u vezi sa rasizmom, utrčavanje publike na teren, blokiranje prolaza na tribinama i slično), FK Partizan je na korak od izuzetno oštrih sankcija u narednim evropskim utakmicama, ukoliko se ovi prekršaji ponove.

Partizan – Sochi Soci UEFA UECL third qualifying round, UEFA Europa Conference League 12.8.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Apelujemo na sve gledaoce koji večeras budu došli na stadion da daju podršku svom klubu, da pored fer i sportskog navijanja uz poštovanje svih Kovid-19 mera, bez obzira na konačan ishod utakmice, za koji svi verujemo da će biti pozitivan, ni u kom slučaju NE PRESKAČETE ogradu i NE ULAZITE u teren!

Bezbednost svih aktera utakmice se ni na koji način ne sme dovesti u pitanje, te bi eventualno utrčavanje publike na teren, čak i u slučaju pobede FK Partizan, od strane UEFA delegata bilo evidentirano i protumačeno krajnje negativno, a klub u tom slučaju može očekivati i oštrije sankcije nego što je igranje narednih utakmica bez prisustva publike.

Stoga, molimo Vas da zajedničkim snagama poguramo večeras „Parni valjak“ do pobede i svu energiju usmerimo na navijanje i ljubav prema voljenom klubu!

FK Partizan, sa igračima i stručnim štabom

0
0

4 Komentara

  1. Ko može njih da obuzda, kada „trijmfalno“ prođu protiv „najjačeg“ protivnika u trećem po vrednosti, takmičenju u Evropi??

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter