0
Lifestyle

Alexander Zverev, Grigor Dimitrov i Novak Djokovic Adria Tour tennis tournament in Belgrade, Serbia 14 Jun 2020. 14.6.2020. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

NOVAKOV RIVAL U CENTRU SKANDALA KOJI TRESE SVET: Tukao je devojku uz reči da treba da umre, ona otkrila sve detalje!

Objavljeno: 26.08.21 u 11:29

Da li će odgovarati za ovo?

Nemački teniser Aleksandar Zverev, našao se u centru skandala kada je njegova devojka Olga Šaripova pre 10 meseci otkrila da ju je on psihički maltretirao u toku njihove veze. Takođe, ona je istakla da je jednom i fizički nasrnuo na nju.

Poslao mi je fotografije voća i napisao: Zašto je ovo ovde? Počeo je da se svađa sa mnom oko voća, koje sam u žurbi stavila na sto za masažu. Počeo je da govori: Zašto sam došao kući, a ti nisi tu? Moram da očistim ovo. Ti nisi ovde, zašto si u salonu, zašto te čekam? Ne voliš me? Odgovorila sam u stilu: O čemu govoriš? Uvek te čekam u sobi i ne svađam se kada si ti negde drugo? Mogu li da imam malo prostora nekoliko sati da sredim svoje lice, počela je Šaripova i dodala:

BELGRADE, SERBIA – JUNE 14: Alexander Zverev of Germany serves the ball to Novak Djokovic of Serbia during the Adria Tour charity exhibition hosted by Novak Djokovic on June 14, 2020 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Rekao je: Ja sam čekao tebe. Sada ti treba da čekaš mene. Shvatila sam da nas čeka nova svađa kada se vrati, a to nisam htela. Tražila sam pomoć, tražila sam razumevanje, a nisam dobila ništa. Bila sam sama u sobi, razmišljala o svemu. Želela sam samo da pokupim stvari i da odem, ali nisam znala gde, nisam znala šta bi trebalo da radim. U tom trenutku, zbog mog nervnog sistema, nisam mnogo razmišljala. Samo sam opet to uradila.

Potom je Zverev prema njenim rečima počeo da je udara, dok se ona nije osećala ni malo bezbedno.

Počeo je da me udara, a ovoga puta sam shvatila da ne mogu da budem vreća za udaranje. Samo sam pokušavala da se zaštitim. Već sam bila gola. Žena sam, nisam mnogo jaka. A posle tuširanja, nisam imala ni vremena da odem po odeću. Nisam se osećala bezbedno nijednog trenutka, nastavila je ona.

Šaripova je istakla da joj je rekao kako je trebalo da umre dan ranije, kao i da ju je onda isterao.

Počeo je da mi govori stvari poput: Nadam se da ćeš umreti, trebalo je juče da umreš, ali ne u mojoj sobi. Ako hoćeš da umreš, uzmi insulin i idi umri na ulici, jer ja ne želim probleme. Ne želim više da se bakćem sa tobom. Ja sam plakala i rekla mu: OK, ako želiš da umrem, daj mi insulin. Idem na ulicu i to je to. Ne mogu više da se borim s ovim. Šta hoćeš od mene? Udarićeš me? Već jesi, zaključila je Šaripova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter