0
Fudbal

Crvena Zvezda - Cluj, UEFA Europa League Stadion Rajko Miti? Play-offs, 1st leg 17.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NI RUMUNI NE VERUJU U PROLAZ: „Klužu će biti potrebno čudo kako bi prošao Zvezdu“!

Objavljeno: 26.08.21 u 12:18

Domaća javnost u Rumuniji ne daje ama baš nikakve šanse da bi Kluž mogao da nadoknadi četiri gola razlike protiv Crvene zvezde.

O tome koliko veruju u svog šampiona govori i prostor koji je dao jedini sportski list u Klužu „Gazeta“ sa samo jednom stranom — na kraju.

S naslovom „Operi svoju čast“ rumunski list poziva ekipu Marijuša Šumudike samo da se časno oprosti od borbe za Ligu Evrope, uz citat trenera „Uzdignute glave“ da budu posle revanša.

Koliko ne veruju u preokret oslikava što su prednost dobili selektor Rumunije Mirel Radoi, tamošnja legenda Adrijan Ilie, ali i klubovi poput FCSB-a i Rapida, koji su iz Bukurešta, glavnog grada.

„Više ne verujem u čuda“, citira se Šumudika.

Drugi list „Monitorul“ je još oštriji u najavi utakmice.

Nemoguća misija„, vrišti naslov pred duel na stadionu „Konstantin Radulesku“ u Klužu.

„Klužu će biti potrebno čudo kako bi prošao Zvezdu“, navodi se u tekstu, ali se i bavi problemima u svlačionici Kluža između trenera Šumudike i iskusnih igrača poput kapitena Kamore, Deaka i Ćipćiua.

„Govorilo se o mogućoj izdaji veterana Kluža prema treneru, o čemu je pričao Deak. Sada su se stvari smirile„, piše u tekstu.

Bave se i statistikom Crvene zvezde u prošlosezonskom prvenstvu u kome je dala 114 golova i osvojila 108 bodova.

„Investirali su ovog leta, sanjali o Ligi šampiona, ali im se isprečio Šerif. Za Zvezdu je sada ostala Liga Evrope i pokušaj da drugi put pobedi Kluž„, zaključuje se.

Revanš meč dva tima zakazan je za 20.30.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter