0
Fudbal

Takuma Asano Fudbal-Super League Season 2020/2021 Proleter v Partizan Novi Sad, 29.04.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

KRAH NAKON PARTIZANA, ASANA NEMA NA SPISKU REPREZENTACIJE: Moraće ponovo da se dokaže!

Objavljeno: 26.08.21 u 11:47

Nema poziva dok se ne vrati u formu.

Nekadašnji fudbaler Partizana Takuma Asano, više nije na spisku reprezentativaca Japana. On je nakon svojevoljnog napuštanja kluba iz Humske propustio kraj prošle sezone, a klub je našao tek krajem leta.

Asano je potpisao za nemački Bohum, ali tamo nije uspeo da se izbori za minutažu. Odigrao je samo 117 minuta u novoj sezoni, na kojima nije zabeležio niti jedan gol, a ni asistenciju. Samim tim, reprezentativni poziv je izostao, pa će Takuma za novi nastup u nacionalnom timu morati dobro da se pomuči.

Fudbalska reprezentacija Japana će se u okviru kvalifikacija za predstojeći Mundijal u Kataru sastati sa Omanom 2. septembra, kao i sa Kinom 5 dana kasnije. Umesto Asana, u napadu su fudbaler koji nastupa u domaćem Kobeu Juja Osako, kao i Kjogo Furuhaši iz Seltika. Takuma Asano je za selekciju Japana odigrao 28 mečeva, a postigao je 6 golova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter