0
Fudbal

Fudbal-UEFA Europa League-Play-offs, 1st leg-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Kluz (CFR Cluj) Beograd, 17.08.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

IZ KLUŽA STIŽU PROVOKACIJE: „U odnosu na Zvezdu postoji velika razlika u korist Jang Bojsa“!

Objavljeno: 26.08.21 u 15:53

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se pred prolazom u Ligu Evrope.

Iako imaju četiri gola minusa iz prvog meča u Beogradu, iz Kluža veruju da mogu da naprave senzaciju i eliminišu crveno-bele.

Bar tako misli vezista Aleksandru Ćipćiju, koji je propustio prvi susret, ali se sada vraća u postavu rumunskog šampiona.

„Sve je moguće„, počeo je Ćipćiju, optimistički najavljujući podvig.
Motivisani smo da pobedimo, to je glavni cilj, a onda u zavisnosti kako nam se otvori. Želimo da iskoristimo sve opcije i pobedimo za naš ponos. Čuda nisu moguća svaki dan, ali se nadamo“, dodao je jedan od najboljih igrača Kluža.

Ćipćiju je uporedio Jang Bojs i Crvenu zvezdu, timove koji su ovog leta igrali protiv Kluža, govoreći da su Švajcarci mnogo jači.

„Postoji velika razlika u korist Jang Bojsa, u pogledu vrednosti. Međutim, dešava se da izgubiš visokim rezultatom. To je deo fudbala„, zaključio je.

Utakmica se igra u Klužu sa početkom u 20.30.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter