0
Domaći fudbal

Fudbal Super Liga-Season 2018-2019 Partizan v Cukaricki Ricardo Gomes (L) and Boris Kopitovic (R) Beograd, 03.04..2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

IZ BATE BORISOVA U VOJVODINU STIŽE VELIKO POJAČANJE: Stara dama ojačava odbranu, potpisan trogodišnji ugovor!

Objavljeno: 26.08.21 u 10:32

Veliko pojačanje za Novosađane.

Fudbalski klub Vojvodina danas je dobio veliko pojačanje, s obzirom na to da je trogodišnji ugovor sa „starom damom“ potpisao potencijalni reprezentativac Crne Gore i doskorašnji član BATE Borisova Boris Kopitović. Novi fudbaler Vojvodine rođen je 17. septembra 1994. godine u Podgorici, a u karijeri je nastupao za podgoričke klubove Budućnost i Mladost, izraelski Hapoel Akru, Čukarički i BATE Borisov.

Nastupao je za sve mlađe selekcije crnogorske reprezentacije, za A tim upisao je osam nastupa i postigao jedan pogodak. Kopitović, koji je potpisao ugovor na tri godine, igra na poziciji štopera i pomoći će ekipi Slavoljuba Đorđevića da učvrsti bedem ispred gola „stare dame“.

Želim da se zahvalim svim ljudima koji su radili na ovom transferu. Jako mi je drago što sam došao u Vojvodinu, jedan od najvećih klubova u Srbiji, sa velikim renomeom, tradicijom i bogatom istorijom. Takođe, drago mi je što sam ponovo u srpskom fudbalu u kom sam pokazao kvalitet i nadam se da ću opravdati očekivanja svih ljudi u klubu i navijača, izjavio je na nakon potpisa ugovora novi štoper Vojvodine.

On je podvukao da se fizički odlično oseća i da je na raspolaganju treneru Đorđeviću.

Bez pauze treniram od januara, fizički se odlično osećam i stojim na raspolaganju već od danas, a na stručnom štabu je da odluči ko će igrati, zaključio je Kopitović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter