0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DEGENEK NIJE SKRIVAO ZADOVOLJSTVO: ‘Pao nam je kamen sa srca!’

Objavljeno: 26.08.21 u 23:31

Mnogo razloga za zadovoljstvo imaju momci iz Ljutice Bogdana!

Drugu godinu u nizu Crvena zvezda će igrati grupnu fazu Lige Evrope..

‘Pohvale idu medicinskom timu Crvene zvezde što nas je sve oporavio za ovu utakmicu. Zahvalio bih se i celom stručnom štabu i svim igračima, smatram da smo odigrali kvalitetni u oba meča. Mislim da smo zaslužili prolaz u grupnu fazu, ovo je čast i uspeh za klub što peti put igramo neko od velikih evropskih takmičenja. To je dokaz da Zvezda ide u pravom smeru i trebalo bi ovako da se nastavi da bi klub dostigao nivoe iz prethodnih decenija. Potrebno da je da se dosta radi i ulaže u nas, jer jednostavno mi donosimo rezultate. Zaista kapa dole svim saigračima, stručnom štabu, upravi kluba i svim navijačima ovo je dokaz koliko se Crvena zvezda voli. Moramo da nastavimo ovako da ćutimo, radimo i gledamo svoje dvorište.’ – rekao je Miloš Degenek i potom dodao.

‘Mnogo nam znači pobeda u ovom dvomeču, kao da nam je pao kamen sa srca. Opet kažem da moramo da ćutimo, radimo. Navijanje je bilo fenomenalno, jedino je istina da imamo najbolje navijače kući i u gostima.’ – zaključio je australijski internacionalac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter