0
Evrokupovi

BELGRADE, SERBIA - AUGUST 17: Head coach Marius Sumudica of CFR Cluj reacts during the UEFA Europa League Play-Offs Leg One match between Crvena Zvezda and CFR Cluj at on August 17, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

TRENER KLUŽA VEOMA JASAN: ‘Četiri gola razlike je preterano!’

Objavljeno: 25.08.21 u 22:51

‘Moraju da dokažu da je to slučajnost!’

Trener rumunskog KlužaMarius Šumudika od svojih igrača traži da sutra igraju kao da je 0:0 bilo u Beogradu.

‘Sve što treba da dokažemo je da je prvi meč bio slučajnost. ONi koji izađu na teren, moraju da dokažu tu slučajnost i da taj rezultat nije pravi pokazatelj razlike između nas i Crvene zvezde. Moraju da pokažu da su ujedinjena grupa i da mogu da obrišu sunđerom sve što se desilo. Moramo da mislimo da počinjemo od 0:0. Da zaboravimo prvi meč, da uradimo sve što je do nas da pobedimo.’ – rekao je i potom dodao.

El Fardou Ben Nabouhane Crvena Zvezda – Cluj, UEFA Europa League Stadion Rajko Mitic
Play-offs, 1st leg 17.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘Neke individualne greške smo napravili na gostovanju jer ne smatram da je tolika razlika između Zvezde i nas. Mislim da je četiri gola razlike preterano. Imali su pet šuteva u gol od kojih su četiri ušla. Dešava se to u fudbalu. Zbog slike rumuskog fudbala mi smo u obavezi da damo sve od sebe. Bilo da pobedimo, izgubimo ili odigramo nerešeno.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter