0
Evrokupovi

head coach Aleksandar Stanojevic Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Kolubara v FK Partizan Lazarevac, 22.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

STANOJEVIĆ SE NADA POBEDI, PARTIZAN ĆE RIZIKOVATI: Trener crno-belih otkrio status Pantića i Zdjelara!

Objavljeno: 25.08.21 u 18:27

Očekuje ih meč sezone.

Fudbaleri Partizana u četvrtak igraju odlučujuću utakmicu za plasman u Ligu konferencija protiv Santa Klare. Trener crno-belih Aleksandar Stanojević, pred ovaj susret je otkrio da će klub rizikovati i tako pokušati da spremi Zdjelara i Pantića za utakmicu sezone.

Što se tiče Zdjelara, on svim silama pokušava da igra, evo u ovom trenutku je na treningu, popodne će početi sa nama, nadam se dobrim vestima. I za Pantića je slična situacija, po 8-9 sati su imali razne terapije ne bi li bili spremni da igraju. Sa druge strane i mi ćemo malo rizikovati, hoćemo sa njima, ući ćemo u rizik da ih spremimo za tu utakmicu, počeo je Stanojević.

Danilo Pantic (C) celebrates after scoring a goal with Sasa Zdjelar Bibras Natkho Natcho and Milos Jojic (R)
Fudbal-UEFA Conference League Season 2021/2022-Dunajska Sreda (Slovakia) V FK Partizan
Dunajska Streda, 22.07.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Potom je uporedio predstojeći meč sa revanš susretom protiv Sočija istakavši da će sada biti teže jer Portugalci imaju povoljniji rezultat. Takođe, Stanojević se osvrnuo na navijače, pa je dao do znanja da se nada povoljnom rezultatu.

Biće teže jer imaju povoljniji rezultat nego u rival u prethodnoj našoj utakmici. Teško je igrati protiv ovakvih timova. Prošle godine je Rio Ave izgubio na penale od Milana, posle je ispao iz lige. Drugačije je njihovo takmičenje, imaju jake utakmice. Ali, mi smo ekipa koja ima iskustvo u Evropi, imamo najbolje navijače, igraćemo sigurno otresitije i nadam se povoljnom rezultatu.

Za sam kraj, trener Partizana je rekao da nisu stigli da vežbaju penale, ali da će to sigurno uraditi.

Mi imamo poseban ambijent, igrali su oni na velikim i jakim gostovanjima u Portugaliji, ali ovo je specifično, mi smo jedna posebno emotivna nacija. Osetiće, ako već nisu osetili, ali mi osećamo, to nam daje veliku energiju. Nismo još vežbali, nismo stigli, igrali smo utakmice i treninge, ali vežbaćemo ih, već znamo okvirno ko i kako šutira, vežbaćemo opet, spremamo se na sve, sve je otvoreno, zaključio je Aleksandar Stanojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter