0
Evrokupovi

Dejan Stankovic Crvena Zvezda - Cluj, UEFA Europa League Stadion Rajko Mitic Play-offs, 1st leg 17.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

STANKOVIĆ IZNEO OČEKIVANJA PRED REVANŠ SA KLUŽOM: Za to me klub plaća, nećemo se braniti i zadovoljiti porazom!

Objavljeno: 25.08.21 u 18:52

Ne želi nikakve nepredviđene scenarije.

Fudbaleri Crvene zvezde će odlučujući meč za plasman u Ligu Evrope igrati u Rumuniji protiv Kluža, u četvrtak od 20.30. Pred ovaj susret, trener crveno-belih Dejan Stanković istakao je da neće dozvoliti opuštanje igrača.

Za to me klub plaća, da ne dozvolim da se igrači ne opuste. Kako ja gledam i volim ovaj klub tako moraju i svi. Ne verujem da će biti opuštanja. Isto tako ne verujem da je realna razlika iz prvog meča, oba tima su bila u čudnoj situaciji, a Kluž pod protiskom nije uradio ono što je zamislio. Takođe, taj rezultat je i naš plod, počeo je Stanković.

from left Veljko Nikolic Aleksandar Dragovic El Fardou Ben Nabouhane Guelor Kanga Marko Gobeljic Sekou Sanogo Milan Pavkov Milan Rodic
Fudbal-UEFA Europa League-Play-offs, 1st leg-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Kluz (CFR Cluj)
Beograd, 17.08.2021.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Potom je pričao i o statusu Falka, Degeneka i Dragovića.

Falko nije uspeo, ima rupturu mišića. Probaće Miloš danas, ako bude mogao igraće. Takođe i Dragović ima rupturu mišića.

Za sam kraj, Stanković je rekao da ne ide na poraz, kao i da nema nameru da se brani.

Ne idem na poraz. Neće me sigurno zadovoljiti… Pozitivan rezultat je nešto što želimo, nemamo nameru da se branimo. Ako budemo morali ići ćemo organizovano, zaključio je trener Crvene zvezde Dejan Stanković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter