0
Fudbal

Fudbal Soccer Okupljanje reprezentacije pred kvalifikacioni mec za World Cup 2014 sa Hrvatskom Kuca fudbala zastave flags Stara Pazova, 01.09.2013. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SAOPŠTENJE FSS: Sednica Skupštine je odložena!

Objavljeno: 25.08.21 u 14:46

Sednica će biti održana nakon obaveza A selekcije u septembru!

Saopštenje FSS prenosimo u celosti.

-Radna grupa za izradu Statuta FSS juče je imala višesatni sastanak sa pravnim ekspertima UEFA i FIFA. Nakon konsultacija oko predloženih amandmana na Statut zaključeno je da je najcelishodnije da se sednica Skupštine odloži i održi nakon završetka septembarskih aktivnosti A selekcije, kao i da se organizuje konsultativna sednica IO FSS uz prisustvo eksperata iz obe krovne organizacije, a sve u cilju da se dobije moderan statut usaglašen sa najboljim evropskim iskustvima i standardima.

PROČITAJTE JOŠ: OVO SE ZOVE „ZAKUCAVANJE“: Tavares polomio tablu! (VIDEO)

-Zamenik predsednika Nenad Bjeković doneo je odluku o odlaganju Skupštine i zakazao konsultativnu sednicu IO za subotu u 11 časova – piše na sajtu Fudbalskog saveza Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter