0
Fudbal

Cristiano Ronaldo reacts Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Portugal Beograd, 27.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ROĐAK PREDSEDNIKA PSŽ IZAZIVA REAL: Ronaldo ponovo u Mančesteru!?

Objavljeno: 25.08.21 u 08:03

Poslednja nedelja za transfere bi mogla da bude najluđa ikada.

Real Madrid je skupio pare i najavili su da će ovog leta krenuti na Mbapea. PSŽ je sinoć dobio prvu zvaničnu ponudu od 160.000.000 evra. Rođak Kelaifija objavio je na Twitteru da ako Real ima para neka dođe po Mbapea.

Pored Mbapea, svoj klub bi mogao da napusti i Kristijano Ronaldo. Otkako se Alegri vratio na klupu „Stare dame“ nema nameru da zadrži jednog od najboljih igrača sveta. Tako je počela priča da bi Ronaldo mogao u Totenhem, ali sada se pojavila informacija da bi on ipak mogao da se vrati u Mančester. I to u Mančester siti.

Mbape ima malo vremena da razmisli gde će nastaviti karijeru, dok se Ronaldo ne nada transferu i očekuje da da svoj maksimum za Juventus u predstojećoj sezoni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter