1
AdmiralBet ABA Liga

Stefan Jovic Branko Lazic Crvena Zvezda - Khimki Himki Euroleague, Evroliga 31.10.2019. Oktobar 31. Beograd, Srbija (credit image & photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

PRIČALI SU DA NIJE PROŠAO LEKARSKE PREGLEDE U ZVEZDI: Stefan Jović otkrio istinu i zapušio usta ‘insajderima’! (FOTO)

Objavljeno: 25.08.21 u 17:44

Iskren je bio srpski reprezentativac.

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Stefan Jović, ovog leta se ponovo dovodio u vezu sa ekipom koju predvodi Dejan Radonjić. Iskusni plejmejker je još ranije rekao da je bio u kontaktu sa crnogorskim stručnjakom, ali da ništa nije dogovoreno.

Nikad se ne zna. Nisam se oglašavao oko te teme. Naravno, sa Dejanom Radonjićem sam veoma blizak, čujemo se. Česitao sam mu i titulu ABA lige. U kontaktu sam i sa ostalim igračima. Videli smo se i na snimanju reklame za Savez. Dobio sam i onu plaketu „član 100“. Tako da sam sve igrače video, popili smo kafu, družili se malo, rekao je Jović 14. juna.

FOTO: Instagram/Screenshot

Potom su ga pojedini tkz. insajderi već preselili u Zvezdu, sa navodima da se samo čekaju lekarski pregledi. Ipak, kada su uvideli da od svega toga nema ništa, izmislili su da srpski plejmejker nije prošao medicinske testove i da zbog toga neće pojačati crveno-bele. To je potvrdio i Jović, objavom na svom Instagram storiju.

FOTO: Instagram/stefanjovic

Kad sam ja to bio na pregledima i gde vi što ste informisani i prepisujete jedni od drugih, napisao je Jović.

Crvena zvezda trenutno na poziciji plejmejkera ima Nejta Voltersa, Nikolu Ivanovića i Aleksu Uskokovića.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter