0
Evropske lige

(191028) -- PARIS, Oct. 28, 2019 (Xinhua) -- Kylian Mbappe (C) of Paris Saint-Germain vies with Valere Germain (L) and Bouna Sarr of Olympique of Marseille during the Ligue 1 match at the Parc des Princes in Paris, France on Oct. 27, 2019. (Photo by Jack Chan/Xinhua)

POČEO JE RAT IZMEĐU PSŽ-A I REALA: Mbape želi u Madrid, ali Francuzi uporno odbijaju ponude!

Objavljeno: 25.08.21 u 16:42

Do kraja prelaznog roka ima još 6 dana.

Nakon nekoliko godina u kojima nije uspeo da dođe do trofeja Lige šampiona, PSŽ je odlučio da ove sezone baci sve karte na sto. U klub je došao jedan od najboljih fudbalera svih vremena Lionel Mesi, ali izgleda da će taj transfer oterati mladu zvezdu iz ekipe.

Naime, prema navodima mnogih evropskih medija Real Madrid želi da dovede Kiljana Mbapea, a kako kaže sportski direktor PSŽ-a i fudbaler je zainteresovan da se preseli u Španiju.

Mbape želi da se pridruži Real Madridu i nećemo ga zadržavati. Rekli smo ‘ne’ prvoj ponudi Madrida. Nećemo nikoga držati protiv njegove volje. Mi smo dali dve velike ponude Mbapeu. Želimo da mu dokažemo da je on centar projekta, ali ne i iznad projekta. Ovog leta smo ostvarili san i nikome nećemo dozvoliti da ga uništi. Strategija Real Madrida je očigledna. Dajući ponudu sedam dana pre kraja roka kako bi dokazali Kilijanu da ga žele, a onda ga nabavite sledeće godine besplatno. To je nepoštovanje, to rade dve godine, istakao je Leonardo.

Adrien Rabiot Marquinhos Juan Bernat Neymar Thiago Silva Kylian Mbappe UEFA Champions Legaue football match between Crvena Zvezda and PSG Paris Saint Germain in Belgrade, Serbia on December 11. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

Real je poslao ponudu PSŽ-u koja iznosi 160 miliona evra, ali ona ni malo ne zadovoljava francuski klub. Samim tim, Lenardo je zaključio da ga oni neće pustiti za manje novca, kao i da će se transfer obaviti isključivo po njihovim uslovima.

Kraj transfer pijace je 31. avgusta. Naša strategija je bila jasna, zadržati igrača i obnoviti saradnju, ali ako želi da ode nećemo ga zadržavati. Međutim, nećemo ni da ga pustimo za manje novca nego što smo bili spremni da damo. Ako ode, to će biti pod našim uslovima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter